Watch Movie | InnoExtractor Plus v5.1.6.180. | Bluetooth File Transfer
Xbox Video

Xbox Video

Kijk films en series op je Windows Phone

Xbox Video is de officiële app van de streaming- en verhuurservice van Microsoft. Met deze service stream je video's die je hebt gehuurd of gekocht, of download je ze naar je Windows Phone.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Makkelijk te gebruiken
  • Veel extra informatie over films en series
  • Aantrekkelijke interface
  • Gesynchroniseerde playback

TEGEN

  • Geen support voor "pinning"
  • Speelt bestaande video's niet af

Uitmuntend
8

Xbox Video is de officiële app van de streaming- en verhuurservice van Microsoft. Met deze service stream je video's die je hebt gehuurd of gekocht, of download je ze naar je Windows Phone.

Wat doet Xbox Video?

 

Xbox Video is erg handig om op je telefoon te hebben. Niet alleen kijk je content die je al hebt gekocht, je bladert ook door de enorme catalogus van films en series alvorens je ze huurt of aanschaft.

Je bladert per categorie of zoekt direct op titel. Films en series zijn onderverdeeld in Nieuw, Top en Aanbevolen. Ook zoek je op acteur of regisseur.

Als deze beschikbaar is, toont Xbox Video je altijd informatie over de film of serie in kwestie, waaronder een omschrijving, informatie over de cast en gerelateerde content. Ook krijg je de beoordelingen van Rotten Tomatoes te zien.

Ook handig: de app synchroniseert de playback met verschillende apparaten. Kijk je dus thuis een serie op je Xbox, dan kijk je die later verder op je telefoon, precies op het moment waarop je thuis gestopt was met kijken.

Eenvoudig ontwerp

Ben je al bekend met Windows Phone, dan is de interface van Xbox Video probleemloos te begrijpen. Je hebt de bekende tegels en de filters vereenvoudigen je zoektocht.

Helaas is het niet mogelijk bepaalde delen van de film of serie op je Windows Phone home screen te plakken. Ook missen we de mogelijkheid om video's die al op je telefoon staan af te spelen.

Onze mening

 

Xbox Video is een goedgebouwde, makkelijk te gebruiken app waarmee je toegang krijgt tot een enorme hoeveelheid films en series op je Windows Phone.

Meeste downloads Video voor windows-phone-7

Meer

Beoordelingen about Xbox Video

Promotie×