Watch movie | Schau jetzt | Carter Cruise
Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies

Houd de zombies uit je tuin!

VOOR

  • Mooie beelden
  • Fijne muziek
  • Veel mini-spelletjes
  • Verslavende speelstijl

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Plants vs. Zombies is een strategisch spel waarin je planten zaait om je huis te beschermen tegen zombies. In de strijd tegen de ondoden bekleden deze planten verschillende functies, waaronder die van energiebron en kanon.

Deze game leent elementen van het 'Tower Defense-genre'. Het principe in dit type spellen is simpel: stromen van booswichten bewegen zich in een bepaalde richting -ditmaal naar je huis toe- en het is aan jou om ze tegen te houden. In elke ronde verzamel je energie (lichtstralen van de zon) om kanonnen en verdedings-attributen te kopen. In het begin van Plants vs. Zombies staan slechts een paar planten ter beschikking maar later in het spel groeit je arsenaal.

Plants vs Zombies is niet zomaar een simpel strategiespelletje; elk niveau levert nieuwe wapens en uitdagingen op. De zombies zijn tevens in elk level kleurrijker en creatiever in het ontwijken van kogels. Gelukkig voorziet 'Crazy Dave' (de lokale dorpsgek) je geregeld van nieuwe bonussen en anti-zombie materiaal. Om het geheel wat interessanter te maken wisselt het spel een aantal keer van speelstijl. Zo mag je af en toe met plantaardige bowlingballen zombies te lijf gaan in een rappe tussenronde.

De vele mini-spellen en kleurrijke speelvelden vervelen niet snel. Plants vs Zombies is verslavend en zit bovendien prima in elkaar. Er zijn talloze verschillende zombies en er is altijd een passend wapen om ze terug te grond in te krijgen. Dit, in combinatie met geanimeerde muziek en grappige beelden, doet het spel niet snel vergeten.

Meeste downloads Strategiespellen voor windows-phone-7

Meer
Plants vs. Zombies

Download

Plants vs. Zombies

Beoordelingen about Plants vs. Zombies

Promotie×