Paranormal Survivor - Season 3 | Star Trek X: Nemesis | Wondershare PDF Creator for Mac
iCloud

iCloud 4.0.3.56

Automatisch je iDevice synchroniseren met je pc

iCloud is de online opslagdienst voor Apple en ook de naam van de Windows-client voor deze dienst. Met het bedieningspaneel synchroniseer je alle online content tussen je Apple-apparaten en je pc.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudige set-up
  • Gemakkelijk data beheren dankzij integratie met Windows Verkenner

TEGEN

  • Beperkte opslagruimte

Goed
7

iCloud is de online opslagdienst voor Apple en ook de naam van de Windows-client voor deze dienst. Met het bedieningspaneel synchroniseer je alle online content tussen je Apple-apparaten en je pc.

Synchroniseer je gegevens tussen je apparaten

Met iCloud voor Windows kunnen gebruikers van een iPhone, iPad of iPod touch gemakkelijk hun e-mail, contacten en agenda's synchroniseren tussen hun iDevice en hun pc.

Ook is het mogelijk de bookmarks van Internet Explorer, Firefox en Google Chrome te synchroniseren met de Safari-bladwijzer op je iPhone, iPad, iPod touch of Mac.

iCloud uploadt automatisch foto's gemaakt met één van de hierboven omschreven apparaten naar je computer. Foto's die worden toegevoegd aan de map iCloud Photos (beschikbaar in de verkenner na het installeren van iCloud) worden automatisch gesynchroniseerd op alle Apple-apparaten.

Tot slot zijn er ook opties om je foto's en video's te delen met mensen van je keuze. Zij kunnen ook hun eigen foto's, video's en commentaar toevoegen.

Integratie met Windows Verkenner

Om iCloud te gebruiken, is het natuurlijk noodzakelijk om een iDevice en een Apple ID te hebben. Het configureren is zeer eenvoudig en je kiest zelf welke inhoud je wel of niet wilt synchroniseren.

Vervolgens gebeurt alles in de verkenner van Windows (tenzij je de synchronisatie-opties verandert). iCloud heeft twee mappen (iCloud Photos en iCloud Drive) die je via je de Favorieten kunt beheren. Bestanden voeg je gemakkelijk toe aan iCloud door ze naar deze mappen te slepen.

Handig om overal beschikking te hebben tot je bestanden 

iCloud is zeer handig als je op meerdere apparaten toegang tot je bestanden wilt hebben. De configuratie is een eitje en dankzij de integratie met Windows Verkenner is het beheren van je bestanden nog gemakkelijker. 

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows

Meer
iCloud

Download

iCloud 4.0.3.56

Beoordelingen about iCloud

  • door Anonymous

    onvindbaar op mijn desktop.
    kan icloud control panel niet vinden op mijn desktop (Windows XP) dus geen zinnige r...   Meer

Promotie×