Kaze no Sylphid | Składanki | Akiyama-kun
FIFA 14

FIFA 14

De nieuwe voetbalsimulator van EA gratis op je Windows Phone

FIFA 14 komt gratis naar de Windows Phone. EA stelt het sterke Ultimate Team gratis beschikbaar, andere spelmodi zijn te krijgen via een in-app aankoop. Het spel heeft een geweldige interface en vernieuwde touch besturing.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede gameplay
  • Nieuwe interface en design
  • Volledige en goed gemaakte tutorial
  • Fantastische Ultimate Team-modus
  • 33 competities, 600 teams, 34 stadions!

TEGEN

  • Weinig grafische verbeteringen
  • Tempo van het spel is een beetje traag
  • Sommige functies alleen beschikbaar via in-app aankopen

Excellent
9

FIFA 14 komt gratis naar de Windows Phone. EA stelt het sterke Ultimate Team gratis beschikbaar, andere spelmodi zijn te krijgen via een in-app aankoop. Het spel heeft een geweldige interface en vernieuwde touch besturing.

Ultimate Team en in-app aankopen

FIFA 14 heeft de volgende spelmodi: Ultimate Team, Games of the Weel, Support your Club, Penalty Shootout en Online.

In deze laatste modus van FIFA 14 daag je spelers over de hele wereld uit voor een potje. Versla ze allemaal en beklim zo de wereldwijde leaderboards. Manager Mode, Tournament en Kick Off zijn alleen te spelen na een in-app aankoop.

Net als in de PC- en console-versie kent FIFA 14 voor Windows Phone de zogenaamde Match Day, een functie waarmee het spel reflecteert op de alledaagse gebeurtenissen in het team. Zo zorgen verwondingen bijvoorbeeld voor een verandering van tactiek in FIFA 14.

FIFA 14 voor Windows Phone legt een sterke nadruk op de Ultimate Team-modus, waarin je een virtueel team samenstelt en beheert. Regel transfers, motiveer je team en speel wedstrijden. Win je, dan krijg je ervaringspunten en virtueel geld waarmee je jouw FIFA 14-team verbetert.

FIFA 14 biedt ondersteuning voor 33 competities (Serie A, de Primera División, Premier League, Bundesliga...), meer dan 600 officiële teams met meer dan 16.000 spelers en maar liefst 34 stadions. Net als op de console verzamel je trofeeën als je specifieke doelen hebt bereikt.

De interface van FIFA 14 is volledig gemaakt in de stijl van de nieuwe PC-versie, die een verbeterde gebruikerservaring en navigatie biedt.

Nieuwe touch-based besturing

FIFA 14 introduceert ook een nieuw soort touch-besturing, waarbij je onder andere gebruik maakt van vegen en tikken. Het idee is leuk, maar het duurt wel even voor je het helemaal onder de knie hebt. Gelukkig is er een uitgebreide tutorial die je alles uitlegt.

Speel je FIFA 14 toch liever op een virtuele joypad, dan is dit ook nog mogelijk. Tijdens het testen vonden wij dit prettiger spelen dan de nieuwe touch controls.

Enkele grafische verbeteringen, uitstekende soundtrack

De 3D-graphics in FIFA 14 zijn van goede kwaliteit. De animaties van de spelers zijn een beetje traag, maar zeker mooi gedaan. Er zijn echter weinig verbeteringen aangebracht ten opzichte van de laatste versie.

De muziek in de menu's is goed gemaakt, maar dit is in weze niets nieuws: de FIFA-franchise had altijd al geweldige soundtracks.

De geluidseffecten tijdens de wedstrijd zijn van een gemiddelde kwaliteit en niet veel anders dan de vorige versie. De aanwezigheid van commentaar maakt FIFA 14 echter wel spannender.

Eindelijk gratis FIFA spelen!

FIFA 14 is een innovatieve release. Door het freemium model is het mogelijk de beste voetbal-simulator op de markt gratis te spelen en eventueel tegen betaling uit te breiden om het spel nog meer diepgang te geven.

De gratis beschikbare spelmodi staan al garant voor uren spelplezier, vooral Ultimate Team en de uitstekende online multiplayer.

De nieuwe touch besturing is een grote gok voor EA, want het heeft een grote invloed op de gameplay. Gelukkig is de "oude" virtuele joypad nog steeds beschikbaar. Dat is volgens ons toch de beste manier om te genieten van het spel.

Hoewel er geen noemenswaardige verbeteringen zijn op het gebied van geluid en sommige animaties aan de trage kant zijn, blijft FIFA 14 een onmisbare titel voor voetballiefhebbers. En het is nog gratis ook, dus proberen kan altijd!

Meeste downloads Sportspellen voor windows-phone-7

Meer

Beoordelingen about FIFA 14

Promotie×