[awaken hond (2010) | Story of Yanxi Palace-延禧攻略2018.mp4 | The Mimic
FIFA 13

FIFA 13 (Nokia Lumia)

FIFA 13 op Windows Phone

VOOR

  • Online multiplayer
  • Uitgebreid en gevariëerd

TEGEN

  • Sterk versimpelde gameplay

Uitmuntend
8

Met FIFA 13 betreed jij het heilige gras vanaf je Lumia-telefoon. De voetbalgame voelt zich prima thuis op een klein scherm, met een overdaad aan clubs, competities en gevarieerde spelmodi.

Besturing op een klein scherm

Voetbalgames spelen op een touchscreen; het blijft een beetje behelpen. Wanneer je aftrapt in FIFA 13 zie je links in beeld een virtueel pookje waarmee je spelers bestuurt en rechts in beeld vier actieknoppen. Hoewel je na een wedstrijd of 3 wel gewend bent aan deze manier van sturen, zul je nooit zulke oogstrelende combinaties op de mat leggen als je gewend bent van FIFA op de pc of console.

Veel spelmogelijkheden

Zet je je over deze beperking heen, dan heb je met FIFA 13 een – voor mobiele begrippen – topgame in handen. Direct valt op hoeveel verschillende spelmogelijkheden de game biedt. Behalve een oefenpotje of competitie, speel je voor trainer in de Manager-modus of ga je een EAS uitdaging aan. Dit houdt in dat je een recent scenario uit de realiteit naspeelt. Zo moet je bijvoorbeeld met nog een half uur op de klok met FC Barcelona een 2-0 achterstand tegen Sevilla goedmaken, net als in het echt.

Conclusie

Nog leuker is de online multiplayermodus van FIFA 13. In een vloek en een zucht heb je een potje opgezet tegen een willekeurige menselijke tegenstander. Maak je intensief gebruik van Origin, dan speel je ook eenvoudig wedstrijden tegen je vrienden. Zo bepaal je in een rechtstreeks duel wie de beste FIFA 13 speler van jullie tweeën is.

FIFA 13 download je als je onderweg snel een pot voetbal wilt spelen. Vooral dankzij de online modus wordt de game nooit saai. Speel je liever een pot voetbal op een groot beeldscherm? Download dan hier de pc-demo van FIFA 13.

Meeste downloads Sportspellen voor windows-phone-7

Meer
FIFA 13

Download

FIFA 13 (Nokia Lumia)

Beoordelingen about FIFA 13

Promotie×